Üdvözöllek látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

119 000 000 Ft

Szép ház patak és erdő mellett

  • Megye: Balaton környéke
  • Település: Balatonfüred
  • Értékesítés típusa: Eladó
  • Ingatlan típusa: Családi ház
  • Hirdető: Ingatlanközvetítő
  • Telefonszám: 0687580277
Szép ház patak és erdő mellett
2346

Megjegyzés:

“Hova megyek, hiszen itt már vége a városnak? Itt már nincsenek is lakóházak!” – gondoltam mikor mentem legújabb eladó ingatlanunkhoz.
Meg kellet állapítanom, vannak. Nem sok, még egy pár.
Balatonfüred, Öreghegyi út 56. Megérkeztem. Szinte már kint vagyok a városból, a Lóczy barlang pár méter már csak ide.
“Itt aztán megadták a módját, nem takarékoskodtak a kerítéssel, becsületesen be van kerítve.” Pedig nem is kellett volna, mert a növényzet és egy kis kedves patak “védi” a telek egyik oldalát. Ez jó. A bent lakóknak nem kell aggódni, hogy a kisgyerekek vagy kutya elkóborol.
“Vajon mi fogad bent? – gondoltam miközben vártam, hogy az elektromos kapu kinyíljon. Kívülről a kerítés és a nagy autóbejáró kapu szinte teljesen elrejti, mi vár bent.
A kapu nyílt és behajtottam. Egy jól megépített két állásos autóbeállóba parkoltam, jó ez nyáron a tűző nap, de télen is az eső vagy hó ellen. Miközben kiszálltam, a kapu bezáródott.
Mintha erdő szélén állnék, szép magas fenyőfák övezik a kertet. A telekhatáron a kis patak már nem látható, de jól hallható a csobogása. És egy kedves kis tó is van. Igazi, élő tó. Tavirózsákkal, díszhalakkal. Úgy hallottam, évek óta nem törődik vele senki, mégis megvannak, élnek.
A ház formájában, kialakításában különleges, hasonlót sem láttam eddig. Nagy családnak vagy több generációnak is kiváló, együtt is tudnak lenni, de külön is. 2009-ben építették át és bővítették, jó tervek alapján minőségi anyagok felhasználásával.
Ez a ház várja új gazdáját, várja, hogy újra életre kelhessen és szolgálhassa. Aki itt fog élni, annak bizonyosan hűséges és odaadó szolgája lesz, nincs kétségem róla.
Ez nem egy “szokásos” balatonfüredi ház.
Egy saját világban álltam.
Egyedül voltam, nem volt velem senki, csak a csend. Szép itt.
Patak, Tó, Erdő, Ház, Balatonfüred. Remek ez a hely.
Ha ilyenre vágyik, itt a lehetőség. Ne szalassza el!
Kód: fur160 Irányár: 119 millió Forint.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

 
Hirdetés azonosító: 2275be2a921ca92b
Feladva: 2018. november 7., szerda 10:02
Aktív: 48 nap, 16 óra

Kérdése van?
Küldjön üzenetet a hirdetőnek:

Információ a hirdetőről:

  • Név: torma
  • Regisztráció ideje: 2012. október 18., csütörtök

A hirdető további hirdetései: