Üdvözöllek látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

120 000 000 Ft

Rusztikus balatoni ház

  • Megye: Balaton környéke
  • Település: Balatonalmádi
  • Értékesítés típusa: Eladó
  • Ingatlan típusa: Családi ház
  • Hirdető: Ingatlanközvetítő
  • Telefonszám: 0687580277
Rusztikus balatoni ház
Rusztikus balatoni ház - Kép1Rusztikus balatoni ház - Kép2Rusztikus balatoni ház - Kép3Rusztikus balatoni ház - Kép4Rusztikus balatoni ház - Kép5

Megjegyzés:

Eladó Panorámás 6 Szoba 2 Fürdőszobás Ház Balatonalmádiban

Megközelítés
Egysávos, de aszfaltozott, jó minőségű az úton érkeztem a házig. Az utolsó talán 50 méter kicsit kritikusabb, de összességében itt nem lehet gond a közlekedés.
Környék
Balatonalmádi külterületén vagyok, a Tó felé néző lankás domboldalon, de már elég magasan, feljebb már csak egy-két utca van aztán az erdő. Itt már elég messze vagyok a Veszprémi és a Balatonfűzfői úttól, alig-alig tudom csak érzékelni a távolban a forgalom zaját.
Közművek
Víz, villany van. Nyaralóhoz éppen elég. A gáz talán hiányzik a mai modern ház üzemeltetéséhez, de napjainkban a megújuló energiák – geotermikus vagy napelem – abszolút gazdaságos versenytárasai, sőt hosszú távon már jobb alternatívái is. A csatorna is jó megoldásokkal helyettesíthető.
Telek
Ez egy szép szabású, majd fél hektáros telek. Téglalap alakú, a hosszabbik oldala párhuzamos a Balatonnal, enyhén lejt a tó felé. Körben bekerített. Részben gyümölcsfákkal, részben szőlővel telepített. Művelés alól kivett terület, tehát nem kötelező sem a gyümölcsös sem a szőlő fenntartása.
Panoráma
Gyakori igény azok részéről, akik a Balatonon akarnak nyaralót vagy tartós ott lakásra házat venni, hogy minden pillanatban amit ott töltenek érezhessék, tudhassák, láthassák, hogy a Balatonon vannak. Ez érthető és jogos igény. Sajnos azonban nem mindig teljesíthető. Itt igen.
Nagyszerű a panoráma a Balatonra.
Ház
Eredetileg az épület pince-présház volt. Korábbi tulajdonosa felújította és kibővítette, így nyerte el az épület a jelenlegi formáját. Megjelenésében nem tipikus Almádi ház, talán francia vagy még-inkább angol vidéki házra emlékeztet. Almádi “illetőségére” mindössze az itt építőanyagként gyakran alkalmazott vöröskő utal.
A kettő szinten kialakított 6 szoba és a teraszok tágas életteret adnak egy népesebb család nyaralásához vagy akár itt éléséhez is. Amennyiben a lakótér nem elégséges, a beépíthetőségi előírás még megengedi a bővítést.
Az épület besorolása lakóház, irányára 120 millió Forint. Kód: 301
Ha egy tágas nyaralót keres vagy tartósan letelepedne a Balaton partján, ez egy jó lehetőség. Hívjon!
TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

 
Hirdetés azonosító: 1195ccfe7a42363d
Feladva: 2019. május 6., hétfő 09:53
Aktív: 161 nap, 17 óra

Kérdése van?
Küldjön üzenetet a hirdetőnek:

Információ a hirdetőről:

  • Név: torma
  • Regisztráció ideje: 2012. október 18., csütörtök

A hirdető további hirdetései: