Üdvözöllek látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

48 900 000 Ft

Luxuslakás Budataván

  • Megye: Balaton környéke
  • Település: Balatonalmádi
  • Értékesítés típusa: Eladó
  • Ingatlan típusa: Új építésű lakás
  • Hirdető: Ingatlanközvetítő
  • Telefonszám: 0687580277
Luxuslakás Budataván
Luxuslakás Budataván - Kép1Luxuslakás Budataván - Kép2Luxuslakás Budataván - Kép3Luxuslakás Budataván - Kép4

Megjegyzés:

Eladó 3 Szobás Új Építésű Lakás Balatonalmádiban 5 Perc Sétára a Strandtól
Azt mondják, időnként át kell rendezni a lakást, időnként munkahelyet és időnként lakást vagy még inkább lakhelyet kell változtatni. Ezek a változtatások segítenek kiszakadni a megszokottból, az unalmasból az egyhangúból. Segítenek elszakadni a múlttól, annak terheitől és újra a jelenbe kerülni, észrevenni azt, észrevenni a szépségét. Szerencsés az, aki ezt megteheti.
Én szerencsésnek mondhatom magam. A közelmúltban 1 évig Almádiban lakhattam az Előd utcában.
Most ismét Almádiban vagyok, a Diós lakóparkban. Pár utcával arrébb attól, ahol korábban laktam. Egy új építésű, még nem is lakott lakás eladó itt, ezért jöttem, tulajdonosa megbízott az értékesítésével.
Elhelyezkedés
Az itteni lakosok ezt a városrészt Budatava-ként nevezik. Az utca csendes, átmenő forgalmat alig tapasztalok rajta, a főút forgalma pedig nagyon távoli. A 71.-es útról nem gond a megközelítése még a havas teleken sem. Innét akár gyalog is elérhetem a megújult bevásárló központot – Aldi, Pepco – a város másik irányában pedig a Penny Market-et, kicsit nagyobb sétával, vagy kerékpárral pedig a postát, gyógyszertárakat, bankfiókokat, éttermeket, a Kulturális Központot – kedvenc kávézómat – a Lounge Caffeet, a vasútállomást, Almádi kedves és hangulatos városközpontját.
Lakópark
21000 négyzetméteres területen északkelet felől a séd patak, délkelet felől fák és családi házak, délnyugat felől a Rákóczi Ferenc utca, északnyugat felől pedig társasház és irodaépület határolja. A tíz társasház egy nagy közös parkot fog körül, melyen medence, sportpálya és több játszótér is helyet kapott. A térkővel burkolt belső úton a lakások előtt közvetlen parkolási lehetőség biztosított, valamint korlátozott számban garázsok is vásárolhatóak. A kerítéssel körbezárt, távnyitós beléptető rendszerrel felszerelt terület biztonságát éjszakai közvilágítás is növeli.
Lakás
Úgy tartják vannak humán és reál beállítottságú emberek. A humán beállítottságúak szeretik a történelmet, a művészeteket, filozófiát. A reál beállítottságúak inkább a matematikát, fizikát, kémiát kedvelik, bennük a művészi alkat, hajlam nem dominál. Ennél a lakásnál ez az elmélet cáfolódni látszik. Tulajdonosa ugyanis matematikus doktor, mégis nagyon jó érzékkel alakította ki a lakás belsőépítészetét és lakberendezését. Kitűnő az összhang, ennek eredményeképpen nagyon jó a lakás hangulata. A mai modern nappali+konyha+étkező jól élhető + 2 hálószoba 3-4 tagú család számára ad kellemes életteret.
Összességében megállapítható, hogy egy jól átgondolt, jól megtervezett, szépen kivitelezett és ennek eredményeképpen jól élhető lakás ez. Télen-nyáron lakható, de a kitűnő elhelyezkedése eredményeképpen kiválóan alkalmas nyaralónak is. Azonnal beköltözhető.
Parkolás
A lakáshoz tartozik egy saját parkolóhely és egy 1,7m2-es tárolóhelyiség is.
Milyen lehet itt élni, lakni?
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a közelmúltban 1 évig Almádiban lakhattam.
Ősszel jöttem és a következő nyár végén mentem el Almádiból. Itt lakhattam 3 utcával arrébb. Nagyon, nagyon különleges év volt az életemben. Volt lehetőségem megfigyelni, ahogy sárgulnak el a levelek a fákon, ahogy a szomszédos nyaralókat téliesítik, ahogy elcsendesedik az utca, a környék, ahogy beköszönt a tél, ahogy a Balaton téli álomra tér. Láthattam, milyen ha a Balatonon esik a hó, milyen ha a tavat beborítja a jég, milyenek itt a korai hajnalok és milyenek itt a hosszú téli esték. Majd láthattam a tavasz első hírnökeit a kertünkben, a rügyfaladást, az orgona kivirágzását, a cseresznye megérését a fánkon. Nyírhattam a füvet a kertben nyáron, a ház előtt az utcán, közben megismerkedhettem a szomszédokkal, közben barátságokat köthettem az utcabeliekkel. A forró nyári estéken úszhattam a Balatonban, és bár dolgoztam, mégis nyaralónak érezhettem magam. Nagyon, nagyon különleges év volt az életemben. A béke szigete volt Almádi. Mindig hálával gondolok rá.
Remek érzés volt itt élni, remek érzés ezt most is felidézni!
Ha Ön is szeretné ezt az érzést, jöjjön!
Irányár: 48.9 millió Forint Kód: almgesz 313

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

 
Hirdetés azonosító: 1345c9f243e58883
Feladva: 2019. március 30., szombat 09:10
Aktív: 152 nap, 17 óra

Kérdése van?
Küldjön üzenetet a hirdetőnek:

Információ a hirdetőről:

  • Név: torma
  • Regisztráció ideje: 2012. október 18., csütörtök

A hirdető további hirdetései: