Üdvözöllek látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

118 000 000 Ft

Lovasi panoráma a Balatonra

  • Megye: Balaton környéke
  • Település: Lovas
  • Értékesítés típusa: Eladó
  • Ingatlan típusa: Hétvégi ház
  • Hirdető: Ingatlanközvetítő
  • Telefonszám: 0687580277
Lovasi panoráma a Balatonra
Lovasi panoráma a Balatonra - Kép1Lovasi panoráma a Balatonra - Kép2Lovasi panoráma a Balatonra - Kép3Lovasi panoráma a Balatonra - Kép4

Megjegyzés:

Eladó Lovason, szép panorámával a Balatonra
“Tudtam, hogy ez egy jó ház lesz!” – gondoltam, mikor megláttam.
Már hetek óta vártam, hogy eljuthassak ide, de eddig nem volt szerencsém. Korábban megkaptam minden létező információt a házról, a telekről. Megnéztem az építési terveket, elolvastam a használatbavételi engedélyt, megnéztem a Tulajdoni lapot. Mindent tudtam, pontosabban minden adatot tudtam. A legfontosabbat azonban nem, nem tudtam, hogy milyen lesz az első benyomásom a házról, milyen érzéseket fog kelteni, mi lesz, ami miatt megtetszik majd az új tulajdonosának, “beleszeret” és meg akarja vásárolni.
Most már tudom. Ez egy remek ház. Kitűnő példája a balatoni nyaralónak vagy akár lakóháznak, stílusos kívül és belül, minden kényelmet megad és minden itt töltött pillanatban érezteti, “a Balatonon vagy”.
Környék
Lovas külterület, Vámosi út. Nincs messze a faluközpont, de ez már külterület az Öreg-hegy oldalában. Körben szőlő táblák mindenfelé, présházakkal, nyaralókkal.
Megközelítés
Kellemes meglepetés, bár külterület, mégis aszfaltozott, karbantartott úton vezet a házhoz. A nem túl meredeken emelkedő út bizonyosan még télen is jól járható.
Közművek
Vezetékes víz és villany, a legfontosabbak megvannak.
Telek
Szép szabású, téglalap alakú, a Balatonnal párhuzamosan hosszabb oldallal. Ideális. A mérete 2091 m2, nagyobb részben szőlővel telepítve. Enyhén lankás, könnyen megművelhető.
Ház
Ahogy közeledem felé, már messziről látom, hogy bár 6 éve épült, remek állapotban van. Jól megtervezett és megépített, szépen illik a tájba. Tájolása a telek szerencsés elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő, a Balatonra néz.
Pince-présháznak épült, de nyaralónak vagy akár lakóháznak is alkalmas, minden kényelmet megadva lakóinak. A fő lakórész kettő szinten egy 3-4 tagú család számára kellemes életteret ad. Remek ízléssel lettek kialakítva a nappali+konyha és a hálószobák.
Az alsó szinten egy önálló lakórész is épült, mely alkalmas a rokonság, vendégek elhelyezésére is.
Nyári napokon a terasz a fő lakótér, kiegészítve a tágas nappalit.
Egy boltíves hangulatos pince és dupla garázs – ritkaság – szolgálja a további kényelmet.
Miért érdemes?
“Most már messzebb el kell menni, be a völgyekbe a Riviéra mögé. Itt még visszaálmodhatjuk azt a csodaszép békességet, amit a Balaton-vidék legfőbb értékének tartok s amit mesterségesen is fenn kellene tartani a mai fejlődés zűrzavarában. ” Szelényi Károly és Bodosi György (író-költő)
Igen, pontosan így van. Itt állok a ház nappalijában és nézem a mindig más és megunhatatlan csodálatos balatoni panorámát. Itt csend van, nyugalom, béke. Közel vagyok a Balatonhoz, de távol a forgatagtól, a nyüzsgő sokadalomtól.
Itt zavartalan lehet a pihenés, feltöltődés, el lehet távolodni a civilizációtól, annak terheitől, de mégsem kell lemondani annak kényelméről.
Ha erre vágyik, ha ezt keresi, itt megtalálja. Jöjjön! Hívjon!
Irányár: 118 millió Forint. Kód: 250 immolovam
További Lovasi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!
Lovas története
Lovas Magyarország nyugati felén, a Balatontól északkeletre fekvő, alig 400 lelkes község, amely a Balatonfüred-csopaki borvidékhez tartozik. A település 1951-ben vált világszerte ismertté. Ekkor fedezték fel a község határában a Kr. e. 30-40 ezer évvel ezelőtt működő festékbányát.

TOVÁBBI RÉSZLETEK: részletes leírás, TÉRKÉPES elhelyezkedés, max. 50 NAGYMÉRETŰ FOTÓ, VIDEÓ (ha megrendelték), SZINTENKÉNTI ALAPRAJZ (ha kaptunk), megosztás, kedvelés, nyomtatás stb. és SOK MÁS INGATAN MEGÚJULT WEBOLDALUNKON: https://www.immobalaton.com

 
Hirdetés azonosító: 4095c8f4ff3101f9
Feladva: 2019. március 18., hétfő 09:01
Aktív: 140 nap, 18 óra

Kérdése van?
Küldjön üzenetet a hirdetőnek:

Információ a hirdetőről:

  • Név: torma
  • Regisztráció ideje: 2012. október 18., csütörtök

A hirdető további hirdetései: